Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

Κανόνες Μονογαμίας

Τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν απατήσεις μια γυναίκα

1. Όταν σου παρουσιαστεί το ιδανικό σενάριο απιστίας – είσαι μόνος στην καμπίνα που γυρνάς από κάποιο νησί, ξεχασμένος από όλους, εμφανίζεται μια βραζιλιάνα μοντέλα που θέλει να ζήσει σε όλο το ταξίδι τουλάχιστον τέσσερις φορές τι θα πει greek lover πριν φύγει για πάντα στην πατρίδα της – κανείς δεν πρέπει να το μάθει.
2. Κάποιος πάντα θα το μάθει
3. Αν σε πιάσουν, ο νόμος είναι πάντα με το μέρος της γυναίκας σου. Δεν θα χάσεις μόνο τα μισά σου υπάρχοντα. Τα άλλα μισά – το Armani που πήρες από το Μιλάνο, το πανάκριβο Home Cinema που πήρες για το Champions League, το humidor με τα Cohiba κατ’ ευθείαν από την Αβάνα – θα βρεθούν κατεστραμμένα, κομματιασμένα, καμένα στον κάδο των σκουπιδιών μπροστά από το σπίτι σου. Ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να μην βρεθούν ποτέ.
4. Κι αν δεν είσαι παντρεμένος; Κανένας νόμος δεν σε δένει με την επί χρόνια γκόμενα σου.
5. Ναι, τα επαγγελματικά ταξίδια είναι μοναχικά. Τηλεφώνησε σπίτι αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε σεξ.
6. Ή απλά, κάνε στον εαυτό σου αυτό που θα ήθελες να σου κάνει κάποια άλλη.
7. Ο χρόνος που θα περάσεις απατώντας είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που θα ξοδέψεις για να τον προστατέψεις, γλιτώσεις, δικαιολογήσεις, διορθώσεις. Φρόντισε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.
8. Αν μια γυναίκα που ξέρει πως είσαι λογοδοσμένος σου την πέσει, είναι κολακευτικό. Και πολύ προκλητικό. Αλλά πρέπει συνέχεια να θυμάσαι πως το κάνει για να ανεβάσει το δικό της Εγώ, όχι το δικό σου. Και αν τσιμπήσεις στο δόλωμα της, ξέρει πως θα είναι για πάντα ανώτερη από την αγαπημένη σου. Βαθιά μέσα της, δεν νιώθει τίποτα λιγότερο από απέχθεια για την ανδρική σου αδυναμία και για την ύπαρξη της συντρόφου σου. Κι αυτό θα πρέπει να σε εκνευρίσει αληθινά.
9. Σύμφωνα με την Σαρία, τον αρχαίο Ισλαμικό νόμο, οι μοιχοί πρέπει να πετροβολούνται μέχρι θανάτου. Στην περίπτωση μας, αυτήν ακριβώς την τύχη θα έχει η φήμη σου. Οι φίλοι που έκανες ενώ ήσασταν ζευγάρι θα εξαφανιστούν. Κι οι φίλοι που είχες ως εργένης έχουν εξαφανιστεί από καιρό. Αυτό σημαίνει πως έχεις ξεμείνει με τα ρεμάλια.
10. Ετοιμάζεσαι να πας με μια γυναίκα που θέλει να πάει με έναν άνδρα που απάτησε μια γυναίκα.
11. Κατεύθυνε όλους τους πειρασμούς να καταλήγουν στο κορίτσι που έχεις αφήσει σπίτι. Για παράδειγμα: πρότεινε στην αντροπαρέα μια μέρα στην παραλία αντί για μια νύχτα στα στριπτιζάδικα. Τα ηλιοκαμένα κορίτσια είναι πολύ μακρινά όνειρα για αυτό πάντα γυρνάς σπίτι με όρεξη. Η καλή σου δεν θα έχει ιδέα πως η σεξουαλική της ζωή θα βελτιωθεί ραγδαία μόλις μπεις σπίτι.
12. Είσαι στο πάρτι του γραφείου κι εκείνη η υπέροχη μελαχρινή κάνει την μεγάλη της επίθεση επιβεβαιώνοντας το φλερτ που προσπαθείς να αποφύγεις μήνες. Σκέψου πως πάσχει από κάποιο αφροδίσιο νόσημα.
13. Το τηλεφωνικό, το cyber ή το sms sex είναι απιστία μόνο αν η γυναίκα σου πιστεύει πως είναι.
14. Η πρώην σου τηλεφωνεί, έχει όρεξη για κουβέντα και «τι κάνεις, πως είναι η ζωή σου» κι άλλα τέτοια ύποπτα. Πέντε λεπτά συζήτησης είναι αρκετά για να καλύψουν όλες τις μεγάλες αλλαγές στις ζωές σας. Εκεί απλά λες «συγνώμη η σύζυγος μου είναι στην άλλη γραμμή».
15. Πάλεψε με τον πειρασμό σου σαν να ήταν η μάχη της ζωής σου. Η νίκη επί του ύπουλου οργάνου ανάμεσα στα πόδια σου, είναι ο απόλυτος θρίαμβος του άνδρα επί της νίκης. Είσαι εσύ εναντίον του πέους σου. Κι έχει ανεβάσει ρυθμούς για τη μάχη. Εσύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: