Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007

Ηρώων συνέχεια

Καλημέρα και καλή μας τύχη.
Μετά την πρόταση του Patsouriou, περιμένω εδώ τις δικές σας ηρωίδες, για να βγάλουμε σε ένα από τα post των επόμενων ημερών μια λίστα με την δική σας ‘απάντηση’ στην ανδρική ‘ηρωική’ λίστα. You tell me (που λένε και στο χωριό μου) και εδώ είμαστε για να σας ακούσουμε...

7 σχόλια:

patsiouri είπε...

Εχω λίγο χρόνο να σκεφτώ? Θα απαντήσω μέχρι Κυριακή! Ενημέρωσε και τα άλλα κορίτσια!

Ladychill είπε...

Λοιπόν ας το πάρει το ποτάμι (μισή ντροπή δική μου, μισή δική σας και τα σχετικά..): από παιδί η αγαπημένη μου ηρωίδα ήταν η Ασπασία της αρχαιότητας, η του Περικλέους δηλαδή. Σε μια εποχή που οι περισσότερες ζούσαν ασφαλισμένες πίσω απ' τις πόρτες του σπιτιού, εκείνη, εταίρα ούσα και πανέξυπνη,κατάφερε να παντρευτεί τον άρχοντα των Αθηνών παραβαίνοντας τον αυστηρό νόμο. Πήγε κόντρα στη μοίρα της, διέγραψε τη δική της μοναδική τροχιά.
Αυτά από μικρή...

patsiouri είπε...

O.k, έχω μερικά πρόχειρα.

1: Κλυταιμνήστρα, η πιό παρεξηγημένη ηρωίδα της αρχαιότητας..το παιδί που της σφάξανε της κακομοίρας δέν το είχε σκεφτεί κανείς, τα κέρατα τους μαράνανε.

2: Περσεφόνη: Η ιδανική ζωή, τέσσερις μήνες το χρόνο με το γκομενάκι,άλλους τέσσερις όπου γουστάρεις μόνη σου και τέσσερις με τη μάνα σου, καλύτερα γιατί θα είσαι πτώμα από τους άλλους 8 και θα σου κάνει και τις δουλειές..

3: Θα συμφωνήσω με τη lady, την είχα κι εγώ στο μυαλό μου την Ασπασία, μαζί με την Υπατία..

4: Οριάννα Φαλάτσι..γιατί έτσι..

5: Μόνικα Μπελούτσι για τους λόγους που όλοι ξέρουμε (βλέπουμε) με extra bonus το σύζυγο που για μένα και εκείνη τουλάχιστον αντιπροσωπεύει το τέλειο αρσενικό!

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ηρωίδα είναι η χαζούλα ξανθιά που όλες έχουμε μέσα μας (αλλά πολλές από εμάς δεν το παραδεχόμαστε ποτέ.....) γιατί όλες μας:
1. σε μια στιγμή της ζωής μας θέλαμε να ήμασταν ξανθιές για να εντυπωσιάσουμε έναν γκόμενο....
2. ξανθιά είναι και η Pamela Anderson και το αγόρι μας τουλάχιστον υποσυνείδητα έχει φαντασιώσεις με μία σαν και την εν λόγω...
3. οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές....
4. γιατί όλες μας στο κάτω κάτω της γραφής τα κάνουμε όλα για έναν ΓΚΟΜΕΝΟ......
φιλάκια στα μουτράκια....
ps: όποιος κατάλαβε.... γνωρίζει και τα υπονοούμενα....

AVRA είπε...

ολες οι γυναικες-εργαζομενες-συζηγοι-μητερες...

Ανώνυμος είπε...

MHDEIA.

patsiouri είπε...

Έχω και καλύτερο από την από πάνω, Λορίνα Μπόμπιτ!!
Σ'έφαγα!