Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007

Κέρδισε την πίσω

16 τρόποι για να αναζωογονήσεις μια ετοιμοθάνατη σχέση

1. Μετά τον επόμενο γεμάτο φωνές καυγά σας, ακριβώς πριν το σεξ της συμφιλίωσης, αντί για το «σ’ αγαπώ» κλισέ, πες: «Ξέρεις, είσαι ο μόνος άνθρωπος που θα ανεχόμουν να μου μιλήσει έτσι. Είσαι τόσο καταπληκτική».
2. Έχετε καιρό να αλληλοουρλιάξετε σε καυγά; Ρίξε έναν τώρα. Αν σου φωνάζει, σημαίνει ότι δίνει δεκάρα. Σιωπή από γυναίκα σημαίνει πως κάτι έχει πεθάνει για αυτήν (Ή θα πεθάνει. Απόψε. Στον ύπνο του).
3. Ρίξε την βόμβα: «Θυμάσαι την φορά που [προσθέτεις την προσωπική σας καλύτερη ιστορία σεξ]; Βάζω στοίχημα ότι μπορούμε να την ξεπεράσουμε».
4. Σκέφτεσαι να την αφήσεις; Σκέψου αυτό πρώτα: Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια. Η επόμενη που θα βρεις μπορεί να είναι πραγματικά πιο ψύχραιμη, πιο όμορφη, πιο πλούσια, να θέλει πιο πολύ σέξι. Αλλά σύντομα θα βαρεθείς και τα δικά της χάλια, επίσης.
5. Μελάνιασε την για 10 δευτερόλεπτα όταν δεν το περιμένει καθόλου. Μια μικρή μελανιά εδώ, μια άλλη παραπέρα. Και σε λίγο θα έχεις ένα στριπ-τιζ για να δεις τις μελανιές της.
6. Όλα τα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις μετά από έναν χωρισμό – νύχτες με τους φίλους στα μπαρ, διακοπές μόνος σου, Κυριακές στο γήπεδο – μπορείς να τα κάνεις και τώρα. Με έναν απλό προγραμματισμό. Γι’ αυτό διάλεξε και κάνε τα. Ακόμα και μαζί της.
7. Μάθετε ένα καινούριο σπορ μαζί – είτε γκολφ, είτε ξιφασκία – που θα ενθαρρύνει και τους δυο σας να θαυμάζετε ο ένας του άλλου.
8. Όπως ρωτάς τον κολλητό σου να σε συμβουλεύσει για την πτώση στην διάθεση της κοπέλας σου και την αυξανόμενη απόσταση σας, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ρωτήσεις εκείνη;
9. Γίνε Enrique Iglesias για αυτήν. Μίλα ισπανικά. Χόρεψε την λάτιν χορούς. Φίλησε την από τον καρπό μέχρι τον ώμο της. Κάνε ένα τεράστιο πάρτι για αυτήν και μόνο. Cara mia!
10. Κάνε μια ανιδιοτελή πράξη καθαριότητας.
11. Αυτό το σαββατοκύριακο, πάρε την μαζί στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσετε υλικά για ένα σπουδαίο δείπνο. Και βάλε στο καρότσι και υλικά που θα προορίζονται για να βάψουν το σώμα της.
12. Απέχετε και οι δύο πέντε κιλά από το βάρος που θα σας έκανε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Χάστε τα μαζί. Θα είστε εσύ κι αυτή εναντίον του κόσμου. Όπως τον παλιό καλό καιρό.
13. Δεν της έχεις προσφέρει μια μετασυνουστιαστική νυχτερινή εξομολόγηση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αιφνιδίασε την.
14. Γίνε περιποιητικός όπως στην αρχή της σχέσης σας: άνοιξε της την πόρτα, πάρ’ της λουλούδια, συγκράτησε τα αέρια σου.
15. Οργάνωσε μια φτηνή στιγμή με ένα πλαστικό δαχτυλίδι – σαν να της κάνεις πρόταση στο Σύνταγμα μπροστά στην οικογένεια της. Υπερβολικό; Ναι, αλλά κάνε την πρόσθεση: κοσμήματα + προσπάθεια + περιστέρια + οι γονείς της= μήνες άγριου σεξ.
16. Δοκίμασες τα πάντα απ’ αυτή τη λίστα και είναι ακόμα ψυχρή; Είναι καιρός να χαμογελάσεις, να της πιάσεις το χέρι και να της πεις τέσσερις πολύ επικίνδυνες λέξεις: «Τώρα εξαρτάται από εσένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: